L’Ajuntament de Sentmenat i l'Associació de Comerciants signen un nou conveni de col·laboració

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 00:00

El passat 9 de novembre es va signar un nou conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Sentmenat per seguir donant suport al sector en les seves activitats associatives per promocionar el teixit comercial del municipi i per fer front als efectes econòmics de la pandèmia que hagin pogut patir.

La signatura del conveni ha arribat en un moment crític després de les conseqüències que estan patint els petits comerços per afrontar les mesures sanitàries imposades per les restriccions de la COVID-19.

A través d'aquest conveni, l'Ajuntament de Sentmenat ha concedit una subvenció a l'associació de 4.000 euros que es destinaran a actuacions de diferents tipus amb l'objectiu de dinamitzar i donar suport al comerç local, a més de reconèixer la importància de l'entitat en les seves tasques de promoció de la vida comercial sentmenatenca.

L'ACS, a més d'exercir de portaveu dels comerciants, és l'entitat encarregada d'organitzar diverses fires i festes comercials que se celebren al municipi durant l'any, com la Fira del Cargol, el Fora Estocs o la fira de Santa Llúcia, les quals no s'han pogut celebrar durant aquest 2020. 

Darrera actualització: 18.11.2020 | 12:56