L'Ajuntament de Sentmenat firma el conveni de col·laboració amb l'Associació Sentmenat Empresarial

Dijous, 5 de novembre de 2020 a les 00:00

Aquest dilluns 3 de novembre s'ha firmat un nou conveni de col·laboració pel desenvolupament d'accions de suport als polígons sentmenatencs i a la promoció de l'activitat econòmica del municipi i les xarxes interempresarials.

L'ajuntament ha tancat un altre conveni més de col·laboració amb entitats del poble, aquesta vegada amb Sentmenat Empresarial, una associació dedicada a donar suport a empreses sentmenatenques associades en qualsevol dels àmbits de gestió i operativa empresarial. Enguany, amb la renovació d'aquest conveni l'Ajuntament ha decidit incloure una subvenció econòmica de 2.000€ que abans no es donava, i s'ha acordat que la subvenció pujarà a 4.000€ l'any vinent.

A partir del conveni signat, es crearà una via col·laborativa entre l'Ajuntament de Sentmenat i Sentmenat Empresarial per promoure les relacions interempresarials al municipi i la cooperació de les mateixes via projectes conjunts i la creació de vies comunicatives de feedback. A més, es treballarà conjuntament per l'ampliació i potenciació dels polígons industrials i parcs empresarials i les àrees d'empreses aïllades per afavorir el desenvolupament econòmic del municipi.

Una altra novetat que s'ha presentat al conveni és la col·laboració directa que s'establirà entre ajuntament i associació per tal de desenvolupar el pla de treball 2020 davant la necessitat de coordinar la situació de crisi econòmica provocada per la COVID-19.

Darrera actualització: 05.11.2020 | 10:35

Imatges

sent