L’Ajuntament de Sentmenat firma dos convenis de col·laboració amb l’entitat Societat Coral Obrera la Glòria Sentmanetenca

Dimarts, 4 de juny de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament firma dons convenis amb l’objectiu d’organitzar  i promoure activitats culturals i una programació professional estable d’arts escèniques al teatre el Coro.

L’alcaldessa Núria Colomé i el representant de l’entitat, Josep Permanyer, van signar el passat 22 de maig dos convenis de col·laboració, un dels quals amb l’objectiu de promoure la realització d’activitats culturals durant l’any 2019 per un import de 6.500 euros. Aquesta subvenció es destinarà a finançar les despeses que es produeixin en l’execució de les activitats del teatre.

I, tanmateix, també es va firmar un altre conveni, amb l’objectiu de regular la col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat per tal d’organitzar la programació professional estable d’arts escèniques al teatre El Coro durant l’any 2019. En aquest cas, la Regidoria de Cultura subvencionarà en un import de 7.000 euros.

La regidora de Cultura, Fina Olivé, va ressaltar la importància de les dues subvencions per donar una programació estable i de qualitat en arts escèniques al municipi com a valor educatiu i de cohesió cultural del nostre poble.

Darrera actualització: 04.06.2019 | 13:04