L’Ajuntament de Sentmenat amplia la convocatòria de subvencions a empreses, comerços i autònoms per fer front a les conseqüències de la COVID-19

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00

La regidoria de Promoció Econòmica ha ampliat la convocatòria del programa de subvencions al sector comercial i de serveis per pal·liar els efectes econòmics de la COVID-19 fins a esgotar el fons pressupostat. Tota empresa o comerç amb un màxim de 10 treballadors i facturació inferior a 300.000 € anuals oi persona en règim d'autònom de Sentmenat la podrà sol·licitar.

Continuen les tramitacions dels ajuts a empreses, comerços i autònoms/es de l'Ajuntament de Sentmenat per pal·liar els efectes de la COVID-19. Les subvencions s'atorgaran a aquells/es sol·licitants que obtinguin millor valoració un cop aplicats els criteris objectius determinats a la base del programa. La quantia de la subvenció serà de 500 € per tots aquells establiments que es van veure parats durant 1 mes o més, i de 250 € o 375 € per aquells que van poder obrir durant l'estat d'alarma.

La documentació s'haurà de tramitar via seu electrònica clicant aquí o extraordinàriament a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de forma presencial. Totes les persones sol·licitants hauran de presentar el paper de sol·licitud i la memòria que es podrà descarregar a la pròpia seu. A més, les persones interessades podran comptar amb el suport de Promoció Econòmica durant el procés de sol·licitud per resoldre dubtes o demana altra informació.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 11:58