L'Ajuntament de Sentmenat aconsegueix que la Generalitat executi dos projectes per millorar la seguretat del municipi

Divendres, 31 de març de 2023 a les 00:00

Aquesta setmana l'equip de govern s'ha reunit amb la conselleria de territori de la Generalitat amb la finalitat de reclamar millores de seguretat en diversos punts del municipi.

De la reunió n'ha sortit un compromís ferm, per part de la Generalitat, de dur a terme els projectes i les futures execucions per millorar l'encreuament entre Pedrasanta i Can Canyameres, per tal d'ampliar la seguretat dels vianants. Finalment, la proposta acceptada ha estat la presentada per l'Ajuntament de posar un grup semafòric i un pas de vianants.

Per altra banda, la Generalitat també s'ha compromès a millorar l'entrada a la urbanització Can Vinyals per tal de permetre una entrada segura del transport públic. En aquest cas, primer de tot encarregaran el projecte i un cop disposin d'aquest, podran executar les obres corresponents.

De la mateixa reunió, també en va sortir el compromís d'executar unes millores en el tram/vorera que utilitzen els veïns de Can Canyameres, per darrere la tanca de protecció, que ja s'està executant de forma immediata.

Com sempre ha fet, durant aquest mandat, l'equip de govern treballa perquè Sentmenat tingui els ajuts i compromisos necessaris per part de les administracions superiors per tal que el poble avanci sempre pensant en el benestar dels veïns i les veïnes. 

Darrera actualització: 31.03.2023 | 10:52

Imatges