L’Ajuntament celebra el dia dels Innocents anunciant que ens visiten les Reines d’Orient

Dimarts, 29 de desembre de 2020 a les 00:00

Ahir dilluns dia 28 de desembre, els Sants Innocents, s’anunciava que el 2021 el seguici reial vindria acompanyat de les Reines d’Orient, en comptes dels tradicionals Reis, i tot i que diverses sentmenatenques es van assabentar ràpidament de la innocentada, n’hi va haver d’altres que se la van empassar.

Una de les grans apostes d’aquest Ajuntament és la de construir una Vila on la representació de totes les identitats sexuals i de gènere puguin conviure en harmonia, i on les diverses violències patriarcals que s’exerceixen cap a elles desapareguin.

Aquest any ha estat un any complicat per a totes i tots, i malauradament s’ha reflectit en un augment dels casos de violència de gènere potenciat pel tancament domiciliari de la quarantena. És per això que les reivindicacions com les del 25N i el 8M segueixen sent més importants que mai, i de la mateixa manera, la reivindicació d’un lloc per a les dones i altres tipus d’identitats de gènere dins de la cultura, la tradició i l’humor.

Enguany, el seguici reial vindrà acompanyat dels tres tradicionals reis d’Orient, tot i que, com algunes vilatanes apuntaven a les xarxes socials, no seria pas la primera vegada que a Sentmenat tenim una reina d’orient. 

Darrera actualització: 29.12.2020 | 10:52