La Societat Coral presenta un nou cicle cinematogràfic, juntament amb la creació del Cineclub del Coro

Dimecres, 31 de març de 2021 a les 00:00

La cultura no s’atura a la Glòria Sentmenatenca, i és que després d'haver aconseguit el segell d'espai responsable, aquesta setmana ha presentat un cicle de pel·lícules d'estrena que es projectaran les tardes dels dissabtes, juntament amb la fundació del Cineclub del Coro.

Començàvem l’any 2021 amb la notícia de què la Societat Coral s'adheria al Cicle Gaudí, i per si en fos poc, aquesta setmana s'ha presentat un cicle de pel·lícules d'estrena els dissabtes a la tarda, en format familiar a les 17 i a les 20 hores aquells dissabtes en que no hi hagi projeccions del Cicle Gaudí o del Cineclub. A més, aquells diumenges que no hi hagi altres espectacles culturals programats, es tornarà a passar la pel·lícula per aquelles persones que no hagin pogut assistir dissabte, a més del dia de l'espectador amb preus reduïts que serà els dijous.

La primera pel·lícula presentada serà projectada el dissabte 10 d'abril a les 17 hores, serà 100% Wolf: Pequeño gran lobo.

I a les 20 h del mateix dia El Agente Topo.

 

D'una altra banda, aquest mes d'abril s'iniciarà una nova secció: el Cineclub del Coro. Cada segon dissabte de mes es projectarà una pel·lícula escollida per les persones que conformen la secció de cineclub.

El dissabte 17 d'abril a les 18 h es projectarà la primera, amb Bailando con Lobos, pel·lícula guanyadora de 7 Oscars el 1990, destacant l'Oscar a millor pel·lícula.

Si voleu formar part de la secció de cineclub o voleu més informació, envieu un correu a comunicacio2@elcorosentmenat.cat. Per estar informats i informades de les pel·lícules que s'aniran projectant consulteu el web www.teatredelcoro.cat, per no perdre-us res!

 

ESPAI DE CULTURA RESPONSABLES

A més a més, el Teatre del Coro ja forma part del Cens d'espais de cultura responsables, mesura que s'ha accelerat per pal·liar les dificultats del sector en el període de convivència amb la pandèmia. 

En el marc de les accions per acompanyar el sector de la cultura i les arts en la represa i amb l'objectiu de donar seguretat al públic i prestigi als espais i als equipaments culturals es va posar en marxa el cens Espais de Cultura Responsables, aprovat per mitjà del Decret Llei 44/2020, de 17 de novembre. Es poden incloure en el Cens espais de qualsevol mena en què es desenvolupin majoritàriament activitats culturals i que s'ubiquin a Catalunya. 

Els espais culturals aspirants a obtenir el distintiu han d'oferir seguretat davant la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19, i complir totes les condicions que les autoritats competents els exigeixin en el marc del Pla d'actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc. Hauran d'aprovar un protocol sanitari propi per a l'espai.

 La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha determinat que el Teatre del Coro compleix les condicions exigides en el Decret Llei i ha declarat l’equipament "Espai de Cultura Responsable". Consideren que el Teatre del Coro garanteix la seguretat del públic i treballa en la implicació com a sector cultural en principis bàsics de la nostra societat com la salut, la inclusió, la pluralitat, el respecte o la llibertat. 

La inscripció en aquest cens té caràcter voluntari i no és un requisit imprescindible per al normal funcionament dels espais i equipaments culturals, però aquest distintiu mostra el compromís que des de "El Coro" assumeixen voluntàriament per assolir un alt nivell d'excel·lència d'acord amb el caràcter essencial que té per a la societat la cultura. 

 

Darrera actualització: 08.04.2021 | 10:36