La Regidoria d’Ocupació segueix treballant per la inserció laboral a Sentmenat

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 00:00

Durant l'últim any, des de la Regidoria d'Ocupació ha seguit impulsant el servei de Borsa de Treball, un servei públic i gratuït de suport a les persones desocupades; oferint atencions personalitzades, organitzant cursos formatius o mitjançant el nou grup de telegram mitjançant el qual es difonen de forma setmanal les noves ofertes laborals de la zona.

Ja fa vora 7 anys que des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació es va impulsar la Borsa de Treball, un servei especialitzat i personalitzat que treballa colze amb colze amb el personal tècnic de Promoció Econòmica i Ocupació per donar suport a la inserció laboral dins del municipi.

La Borsa ofereix de forma gratuïta atenció individual a les persones desocupades, a més d'una sala amb ordinadors amb l'atenció de la tècnica especialitzada per treballar diferents metodologies i estratègies d'entrada al mercat laboral, com pot ser la confecció d'un currículum atractiu, les cartes de presentació, els diversos portals de recerca de feina o com treure partit a les entrevistes de feina.

A més, des d'aquest projecte, s'ha estat treballant mà a mà amb les eines que s'ofereixen des de la Diputació de Barcelona, com és el portal de recerca de feina el Xaloc, els diversos programes d'inserció laboral que es presenten anualment o altres oportunitats formatives, de manera que el personal tècnic de la Borsa de Treball ha derivat i informat de forma personalitzada els programes vigents a les persones que hi encaixaven potencialment.

D'entre les últimes novetats que ha presentat el projecte, hem tingut l'organització d'un curs finançat per aconseguir el carnet de carretoner, títol molt demandat d'entre les ofertes laborals del món industrial.

Paral·lelament, amb el suport de l'àrea de comunicació, des d'Aula Oberta s'ha treballat per potenciar la difusió setmanal de les ofertes de feina que apareixen a la Xarxa Xaloc, un portal de la Diputació que anuncia les diverses ofertes laborals dels municipis catalans. Aquest mes de juny, la Borsa de Treball ha anunciat l'obertura del seu grup de Telegram mitjançant el qual anuncia de forma setmanal totes les noves ofertes de feina a les persones subscrites al grup. Entra-hi clicant aquí. 

Darrera actualització: 08.06.2021 | 14:42