La regidoria d’Igualtat presenta un grup de suport psicològic per a mares amb infants a càrrec d’entre 0 i 12 anys

Dilluns, 15 de febrer de 2021 a les 00:00

La situació epidemiològica de l’últim any ha tingut greus conseqüències a diversos àmbits, entre ells el domèstic i el laboral, afectant de ple a les dones que són mares. És per això que des de la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials Bàsics de l’ajuntament es vol impulsar un grup de suport per a mares amb infants a càrrec per compartir vivències i tècniques de gestió de l’estrès. 

A mans de la psicòloga de serveis socials de l’entitat AGI, la regidoria d'Igualtat organitzarà un grup de mares amb infants a càrrec d’entre 0 i 12 anys que estiguin patint estrés degut a la situació epidemiològica i necessitin suport.

Les places són limitades degut als protocols de COVID-19 i es tracta d’un programa públic de suport a mares sobrecarregades d’entre 25 i 55 anys, començant el 9 de març, en motiu del 8M (Dia Internacional de les dones) i amb càpsules amb una durada de 5 sessions, una cada mes, amb les temàtiques següents:

  • 9 de març: Presentacions, autoconeixement

  • 6 d'abril: Valors, creences i actituds. Com ens comuniquem?

  • 4 de maig: Gestió emocional i límits

  • 1 de juny: L'autocura

  • 29 de juny: Aprenentatges significatius compartits

Les persones interessades s’hauran d’inscriure trucant al telèfon de serveis socials al 93 715 42 74 o bé a través de correu electrònic a  smnt.serveissocials@sentmenat.cat. La data límit per apuntar-se és el 26 de febrer.

 

Darrera actualització: 15.02.2021 | 14:57