La regidoria de Turisme impulsa un nou aplicatiu per presentar els encants naturals i culturals de Sentmenat

Dilluns, 12 d'abril de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat està impulsant una iniciativa de promoció del seu Patrimoni Natural i Cultural de la mà de la plataforma Natura Local. Es tracta d’una proposta turística 360º que engloba els diferents atractius locals.

Amb l’ajuda de la Plataforma Web i l'App Natura Local s’ha dissenyat una proposta atractiva vertebrada en diferents tipologies de continguts: itineraris autoguiats i interpretats a la natura, recursos turístics culturals geolocalitzats i patrimoni immaterial.

Com a eix principal de la proposta s’han dissenyat 2 itineraris autoguiats i interpretats per seguir mitjançant l’App per a mòbils “Natura Local”. Es tracta, en concret, de la “Ruta Modernista de Sentmenat”, i la “Ruta de Sentmenat al saltant de Guanta”.

L’App, que funciona sense la necessitat de cobertura, guiarà als visitats per seguir els itineraris alhora que anirà explicant els diferents continguts com si una guia de museus es tractés.

Tots els continguts de la proposta es podran visualitzar en una pàgina web dins de la Plataforma Local, però serà l’App la que permetrà al públic local i visitant accedir a les diferents propostes sobre el terreny, portant tota la informació a la butxaca.

La Plataforma Natura Local ja està present a més de 200 municipis de tota Catalunya, disposa de més de 25.000 seguidors a Facebook, més de 75.000 descàrregues de l’App i a la web més de 70.000 visites mensuals.

Per últim destacar, que gràcies al potencial de l’entorn natural de Sentmenat, es preveu anar ampliant progressivament la proposta d’itineraris.

Darrera actualització: 12.04.2021 | 19:44