La Regidoria de Serveis Socials anuncia la resolució dels Ajuts Menjador 2020-2021

Dimarts, 1 de setembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Sentmenat ha resolt favorablement 78 del total de sol·licituds presentades per famílies sentmenatenques en relació als ajuts-beques pel menjador escolar del curs 2020-2021, 69 d’elles rebran un 70% de bonificació i 9 en rebran el 100%. Es recorda que aquests ajuts escolars es podran seguir sol·licitant durant la resta del curs escolar.

En data 10 de març de 2020, la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d’Educació va comunicar al Consell Comarcal del Vallès Occidental els Criteris per a l’atorgament d’ajuts individuals de menjador adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics per al curs escolar 2020-2021.

L’objecte de la convocatòria és la regulació de l’atorgament d’ajuts individuals per la utilització del servei escolar de menjador als alumnes escolaritzats en un centre educatiu del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, d’educació primària i d’educació secundària obligatòria, durant el curs corresponent a la convocatòria i que no els pertoqui la gratuïtat del servei.

Una de les novetats d’aquest any ha estat l’augment en el  percentatge d’ajut garantit, que s’ha incrementat fins a un 70%, condicionat a la disponibilitat pressupostària del crèdit en el moment anterior a la resolució de concessió de l’ajut, anteriorment l’ajut garantit era del 50%.

Totes aquelles famílies que vulguin consultar la resolució de la seva sol·licitud, ho podran fer clicant aquest enllaç, al Tauler d’anuncis del web, o bé presencialment al Tauler d’anuncis de l’ajuntament de Sentmenat o als Serveis socials bàsics.

Us recordem que els ajuts de menjador escolar es poden sol·licitar durant la resta del curs escolar. La data límit per tramitar-les és fins al dia 14 de maig de 2020. Per fer-ho us podeu adreçar als serveis socials bàsics del vostre ajuntament al 93.715.42.74 o bé al correu smnt.serveissocials@sentmenat.cat de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 

Darrera actualització: 01.09.2020 | 16:41