La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació finança un curs de carnet de carretoner

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 00:00

El curs serà gratuït i disposarà de 20 places per nous carnets i 20 places per renovar, dels quals es prioritzarà les persones en situació d'atur i inscrites a la borsa pública de treball. El curs es realitzarà del 24 al 27 de maig, incloent-hi les classes teòriques i les pràctiques.

Des de l'Ajuntament de Sentmenat es porta temps treballant per donar suport a les persones més afectades per la crisi socioeconòmica derivada de la COVID-19. Un dels primers projectes que es va presentar és el d'Aula Oberta, per oferir un servei gratuït de dinamització i formació per les persones en situació d'atur i amb l'objectiu d'inserir-se al mercat laboral.

Seguint amb tal objectiu, s'ha organitzat aquest curs de carretoner, subvencionat totalment per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i amb la presentació de 20 places per nous carnets i 20 places per renovar els carnets d'aquelles persones que el tinguin caducat. Les persones en situació d'atur, inscrites a la borsa de treball de Sentmenat i que utilitzin amb freqüència els serveis d'aula oberta o l'oficina d'ocupació en tindran prioritat, però és obert a tota la ciutadania fins a l'exhauriment de places.

NOU CARNET: 24 Maig teoria a la Sala ECUS. 25 o 26 de Maig pràctica a Santa Perpètua de Moguda
RENOVACIÓ: 27 de Maig de 15 h a 20 h. A la Sala ECUS

Les inscripcions es podràn realitzar via seu electrònica clicant aquí.

Per més informació podeu consultar les xarxes socials de @aulaobertasentmenat

Darrera actualització: 11.05.2021 | 15:52