La regidoria d'Acció Social presenta la convocatòria d'ajuts a les activitats esportives infantils

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 00:00

La subvenció va dirigida a les famílies d'infants del municipi, d'entre 6 i 16 anys, amb fitxa a algun dels clubs o entitats esportives municipals i que comptin amb una situació familiar desfavorable en termes socioeconòmics. La convocatòria s'ha presentat aquest 15 de setembre i serà oberta fins al 30 del mateix mes.

Enguany des de l'Ajuntament de Sentmenat es destinarà 6.000€ per la concessió de la present convocatòria en qualitat de beques i ajudes socials. L'objecte de les subvencions de la present convocatòria és la de finançar la pràctica d'activitats esportives i la de lluitar per la prevenció del risc d'exclusió social infantil per raons socioeconòmiques a Sentmenat.

Així, la convocatòria presentarà el sistema de concurrència competitiva mitjançant el qual totes les famílies d'infants que compleixin els següents requisits podran presentar-se:

  • Podran ser beneficiaris/àries d'aquestes subvencions els/les infants d'entre 6 i 16 anys empadronats a Sentmenat amb fitxa a clubs esportius sentmenatencs inscrits al registre de l'Ajuntament.
  • Podran sol·licitar els ajuts els pares, les mares, els tutors legals o persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda de les persones beneficiàries, sempre que no rebin cap altre ajut pel mateix concepte d'altres administracions o ens públics o privats.
Darrera actualització: 16.09.2021 | 13:32