La Policia Local realitza controls preventius durant el primer cap de setmana de confinament perimetral

Dilluns, 2 de novembre de 2020 a les 17:00

Organitzada en diverses patrulles, la Policia Local de Sentmenat ha realitzat diversos controls mòbils arreu del municipi per vetllar pel compliment de les noves mesures de confinament preventiu nocturn i de cap de setmana decretades per la Generalitat.

Una de les novetats que inclouen aquestes noves mesures són el confinament preventiu entre setmana entre les 22 i les 6 h i el confinament perimetral al municipi des de divendres a les 6 h fins dilluns a les 6 h, sota compliment d'excepcions justificades. Així, diverses patrulles han estat realitzant controls mòbils a tot el municipi i a les seves urbanitzacions controlant i informant a la ciutadania sobre les accions que podrien posar en risc la salut de la ciutadania.

El resultat d'aquests controls ha estat positiu, amb el total de vàries desenes de controls només s'han realitzat 3 denúncies per incompliment de l'ús de mascareta i 8 per circulació fora de l'horari permès. La policia ha informat que la circulació de cotxes fora d'horari ha estat escassa, i en la majoria dels casos justificada, tot i que es recorda la importància de respectar la normativa sempre que no sigui d'extrema necessitat.

Així mateix, es recorda que amb la nova normativa, les reunions de persones es redueix a un màxim de 6, sempre amb l'ús de mascareta i amb 1,5 metres de distància. Durant aquest cap de setmana s'han detectat diversos grups que no han respectat les mesures establertes així com la prohibició de beure begudes alcohòliques a la via pública i se'ls hi ha hagut d'intervenir.

Actualment estem passant uns moments durs i vitals per l'evolució epidemiològica del país. Des de l'Ajuntament volem fer una crida als sentmenatencs i sentmenatenques de totes les edats per prendre consciència i entendre la importància de vetllar per la reducció de qualsevol acció de risc i la importància de respectar les mesures de seguretat i higiene davant de la COVID-19.

Darrera actualització: 02.11.2020 | 17:45