La Policía Local de Sentmenat posa en marxa un nou servei de seguretat als domicilis durant el període vacacional

Dijous, 17 de juny de 2021 a les 00:00

“Vacances Tranquil·les” és un servei totalment gratuït que ofereix la Policia Local a aquelles ciutadanes que passin les vacances fora del domicili i vulguin adherir-se al servei oferint informació de la vivenda i un contacte d’emergència de primera mà davant de qualsevol incidència, ja sigui per robatori, fuita d’aigua o possible incendi

Amb l’arribada de l’estiu, arriba de la mà la temporada de vacances, deixant molts domicilis buits i vulnerables a possibles incidències del dia a dia, que sense una ràpida actuació poden ser greus. 

Un exemple clar en són les fuites d’aigua o un possible curtcircuit elèctric. Per això, aquest mes de juny la Policia Local de Sentmenat i la Regidoria de Seguretat Ciutadana han presentat un nou servei de seguretat als domicilis particulars anomenat “Vacances Tranquil·les”.

Les persones interessades, podràn emplenar un formulari i adherir-se al servei de forma totalment gratuïta, de forma que si es notifica qualsevol incidència al domicili i els residents són fora de casa, la Policia actuarà immediatament ja sigui amb les claus del domicili o contactant amb la persona responsable de la còpia de claus. 

Darrera actualització: 17.06.2021 | 16:33