La Plataforma Taulell Comerç de la Generalitat inclou al Portal Empresarial de la Riera de Caldes al seu directori

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 00:00

Davant la crisi ocasionada per la COVID-19 i les seves conseqüències, Taulell Comerç treballarà per donar visibilitat a propostes innovadores en l'àrea del comerç local, com es el Portal Riera de Caldes de l'AMERC.

Taulell Comerç és una plataforma impulsada per la Generalitat de Catalunya que neix per ser un directori complet de propostes innovadores d’associacions, administracions i empreses comercials de tot Catalunya. El seu objectiu és esdevenir un altaveu digital de propostes adreçades a reactivar el comerç local i a donar-li una major visibilitat.

Davant la crisi ocasionada pel Covid-19 i el fort dany que ha causat al comerç de proximitat, es pretén donar visibilitat a l’acció col·lectiva per reactivar el comerç  català. A dia d’avui, Taulell Comerç ja recull 82 iniciatives d’arreu de Catalunya, entre elles el Portal empresarial de la Riera de Caldes.

El Portal de la Riera de Caldes va ser creat fa dos anys amb la voluntat de potenciar les relacions entre proveïdors i clients de l'àmbit dels sis municipis (Caldes de Montbui, la Llagosta, Sentmenat, Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà i Palau-Solità i Plegamans) que conformen l'Eix econòmic de la Riera de Caldes, amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi comercial de proximitat. Arran de la crisi sanitària i econòmica generada per la Covid-19, s'ha creat a més un Marketplace específic, per donar lloc tant a empreses com autònoms/es del territori a anunciar productes i serveis de forma virtual.

Des del 14 de març, s'han anunciat al Marketplace de la RdC un total de 66 productes o serveis fabricats o proveïts per empreses de la Riera de Caldes, entre els quals s'han de destacar: material i mobiliari EPI per a comerços, serveis de màrqueting digital i creació de pàgines web, serveis de desinfecció per la Covid-19, serveis de transport, entre altres productes i/o serveis.

En l'àmbit d'impacte, el Portal de la Riera de Caldes ha rebut des de principi d'any més de 6.000 visites úniques, amb un total de 25.000 pàgines consultades. Els apartats més vistos ha estat precisament el d'ofertes.

 

Darrera actualització: 29.06.2020 | 13:33