La Piscina municipal obre el dissabte 4 de juliol amb restriccions de seguretat i higiene

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Sentmenat obrirà la piscina municipal després d'haver presentat un pla de seguretat i higiene per assegurar una experiència segura dels usuaris i combatre els possibles perills d'infecció per COVID-19 en l'ús de les seves instal·lacions.

Enguany hi haurà canvis en els horaris de la piscina establint dos torns, un de matí i un de tarda. L'horari de matí serà de 10:30 a 14 h i el de tarda de 15:30 a 19:45 h, de dilluns a diumenge. Aquests dos horaris tindran torns diferenciats d'entrada, realitzant en el període d'entre les 14 i les 15:30 h tasques de desinfecció de tot el recinte.

*Els tiquets de dissabtes i festius seran vàlids per torns tant de dies laborables com de festius, però els tiquets de dies laborables no seran vàlids per dissabtes i festius.

Les tarifes d'entrada s'han adequat al nou protocol. D'aquesta manera aquest any no hi haurà abonaments mensuals ni de temporada. Hi haurà únicament entrades de dia, les quals serviran com a tiquet per a 3 torns, de matí o tarda indistintament. El tiquet es comprarà únicament a la taquilla de l'entrada del recinte i es podrà pagar tant amb efectiu com amb targeta. Això vol dir que si, per exemple, un adult paga l'entrada d'un torn (4 euros), podrà fer-ne ús fins a 3 torns diferents amb aquella entrada. L'Ajuntament no es farà responsable de la pèrdua del tiquet o altres desperfectes.

Els límits d'aforament quedaran pendents de la normativa publicada al BOE. A dia de 4 de juliol de 2020 l'aforament de la piscina serà del 70%, tot i que aquest pot oscil·lar segons la normativa vigent.

La zona del pícnic quedarà inhabilitada a causa del seu risc de contagi, per tant únicament es podrà utilitzar la zona de gespa i de les piscines, de la mateixa manera que no es podran utilitzar els vestidors per a canviar-se. Les persones usuàries hauran de venir preparades de casa, ja que tant les dutxes com els vestidors estaran inhabilitats. L'ús de lavabos estarà permès i es realitzaran tasques de desinfecció posteriorment a cada ús.

Les persones acreditades amb una minusvàlua del 33% o major tindran preferència d'entrada i de forma gratuïta, condicions que s'aplicaran a un possible acompanyant si el seu carnet ho acredita. A més, aquest any disposarem d'una cadira elèctrica habilitada per facilitar l'accés a l'aigua de persones amb problemes de mobilitat, que serà instal·lada durant el mes de juliol.

Finalment, aquelles persones abonades al CEM, disposaran d'entrada gratuïta a la piscina sempre i quan l'aforament ho permeti.

Darrera actualització: 26.08.2020 | 13:36