La Festa de la Dona dels Nassos, adaptada a la situació

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00

Enguany es farà al Teatre del Coro, amb entrada gratuïta, però amb necessitat de reservar plaça!

Un any més, Sentmenat acomiadarà l’any celebrant la Festa de la Dona dels Nassos. Des de finals de l’any 2010, la comissió organitzadora prepara la tradicional llegenda de l’Home dels Nassos amb versió femenina per impulsar la igualtat de drets entre homes i dones.

Es tracta d’un personatge mitològic de la cultura catalana que representa que té tants nassos com dies li queden a l'any. Només se la pot veure, però, el trenta-u de desembre o cap d'any. Tradicionalment se sol explicar la llegenda a la mainada, que s'imagina un personatge estrafolari amb 365 nassos a la cara, sense pensar que el 31 de desembre a l'any li queda només un dia per acabar.

L’acte, que compta amb la col·laboració dels Gegants, grallers i Capgrossos de Sentmenat, enguany s'adaptarà a la situació de la pandèmia i es farà a dins el Teatre del Coro, pel que caldrà reservar entrada prèviament, a través de www.entrapolis.com tot i que aquesta sigui gratuïta. L'acte tindrà lloc el dijous 31 de desembre a les 12 del migdia, i comptarà amb l'actuació de la companyia Xip Xap amb l’espectacle "Hamelí".

Darrera actualització: 10.12.2020 | 14:56