La Comissió per la neurodiversitat i diversitat funcional de l'AFA Can Sort, finalista als premis AFFAC

Divendres, 22 de març de 2024 a les 00:00

A la categoria Transformem la societat

La Comissió per la neurodiversitat i diversitat funcional de l'AFA Can Sort és un dels projectes finalistes que optarà als premis AFFAC 2024, en aquesta ocasió, en la categoria Transformem la Societat.

Cal recordar, com a breu resum, que el projecte finalista està fet per un grup de mares de l'escola que es van plantejar la necessitat de crear una comissió que lluités per una educació inclusiva i perquè la diversitat no sigui un tabú ni provoqui diferències. Van plantejar-se que cada vegada, és més freqüent trobar infants amb necessitats especials o dificultats en l'aprenentatge. Conceptes com TEA, TDAH, dislèxia o discalcúlia,  han de ser coneguts i acceptats. És per això, que es van organitzar diferents accions per aconseguir visibilitzar la diversitat i ajudar a les famílies amb infants neuroatípics.

Des de l'ajuntament es valora molt positivament la tasca que han realitzat amb l'objectiu de fer una societat més justa, equitativa i igualitària i animem a la ciutadania de Sentmenat a què voti els finalistes sentmenatencs en el següent enllaç! https://premisaffac.cat/votacions/

Darrera actualització: 22.03.2024 | 15:46