Ja tens accés a totes les ordenances fiscals de l’Ajuntament de Sentmenat

Dimarts, 14 de febrer de 2023 a les 09:00

L’Ajuntament de Sentmenat treballa dia a dia per garantir el dret d'accés a la informació pública a disposició de la ciutadania. La transparència en l'activitat pública i l'accés de la ciutadania a la informació pública és un deure per part de les administracions.

Per l’equip de govern de Sentmenat el compliment de les obligacions de transparència i bon govern i l'exercici del dret d'accés han d'afavorir la millora de la qualitat democràtica en el funcionament de les administracions públiques.

Per això, en aquest mandat s’ha creat un apartat al web municipal per consultar totes les normatives fiscals municipals aprovades per l'Ajuntament de Sentmenat. Amb l'objectiu de donar públic coneixement i millorar la comprensió, s'ha posat a disposició dels ciutadans, els textos de les normatives vigents.

Les Ordenances Fiscals són un conjunt de normes, dins de l'àmbit tributari local, que regulen els impostos, les taxes i les contribucions especials vigents per un període de temps determinat. S'inclouen a més les taxes, una classe específica de tributacions que paga la ciutadania a les administracions públiques com a contraprestació per la prestació d'un servei públic o la realització d'una activitat que cap altre agent econòmic pot realitzar.

Darrera actualització: 13.02.2023 | 18:49