Ja tenim nou Consell d'Infants per aquest curs 2019-2020

Dimarts, 19 de novembre de 2019 a les 00:00

El divendres passat es va constituir el Consell d'Infants pel curs 19-20. Va ser un acte presidit per l'alcalde acompanyat pel regidor d'Educació. Els 9 membres del Consell es van reunir per a constituir el Consell per aquest curs.

El Consell d'Infants és un òrgan que neix amb la missió de garantir l'exercici de la ciutadania dels infants en la construcció i transformació del municipi de Sentmenat. El Consell d'Infants és un òrgan consultiu i de participació sectorial dels nens i nenes del municipi que té com a objectiu analitzar, debatre i proposar solucions sobre qüestions d'interès general pel municipi, per tal de proposar millores amb la seva visió del seu entorn més proper i créixer tot aprenent les normes i valors de la participació democràtica.

El Consell està format per un representant de cada classe de 5è i 6è curs de Can Sorts i dos de 6è curs i un de 5è de Ntra Sra del Pilar. Els representants de 6è curs ja van ser consellers el curs passat i ara s'han incorporat els de 5è. En aquesta ocasió comptem amb 6 nenes i 3 nens que representen als nens i nenes de Sentmenat.

Després de revisar els objectius i el funcionament del Consell, l'alcalde i el regidor d'educació van fer alguns encàrrecs als consellers que en van prendre bona nota: propostes per al Carnestoltes 2020, propostes per la Festa Major 2020 i accions per a combatre l'incivisme al nostre municipi, aquest darrer ja ve del curs passat en que els mateixos infants van mostrar la seva preocupació per aquesta qüestió. A part també podran recollir les propostes, comentaris, inquietuds dels seus companys i traslladar-les a l'equip de govern.

A partir d'ara el Consell es reunirà periòdicament per a treballar tots aquests assumptes.

A més els membres del Consell seran aquests any els encarregats de fer l'encesa de llums de Nadal, el proper dia 13 de desembre a la tarda.

Desitgem a les consellers i conselleres molt bona feina, ens interessa molt tot el que puguin aportar al municipi.

Darrera actualització: 19.11.2019 | 09:04