Ja pots reservar les entrades per la Festa Major

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 00:00

La Festa Major serà del dijous 2 al dilluns 6 de setembre i hi haurà prop d'una vintena d'actes.

Des d'aquest diumenge, 15 d'agost, ja es poden reservar les entrades per tots aquells actes de la Festa Major de Sentmenat 2021 que ho requereixen. Es poden aconseguir a través del portal web www.entrapolis.com

Normativa

Cal tenir en compte que els grups podran ser d'un màxim de 4 persones, en cas que siguin membres d'una mateixa família. A més, la mascareta serà obligatòria en tot moment i no es podrà fumar ni tampoc entrar menjar i beguda al recinte.

Per temes de seguretat, l'accés al recinte es farà des de mitja hora abans de l'inici de l'esdeveniment, pel que es recomana arribar amb temps suficient per agafar lloc i validar l'entrada amb tranquil·litat.

En tot moment, hi haurà personal de control que donarà indicacions i vetllarà perquè es compleixin totes les mesures de seguretat.

Si finalment no podeu assistir a l'acte, és molt important que allibereu les entrades.

Actes de la Festa Major

El dijous 2 de setembre es donarà el tret de sortida on el feminisme serà el protagonista, amb concert Las Opinólogas i Scarlet and The Femme Soul band, bandes amb 100% d’integrants dones i amb l’espectacle “Núvies i prínceps blaus” de la cia. Projecte Llilith.

I divendres 3 la cosa no para, amb el pregó a càrrec d’un Improshow, el concert tribut a Gato Pérez o amb Strombers. El dissabte 4 més espectacles familiars i per a tots els gustos amb “Un país de Conte” i “Per a gustos colors”, concert de sardanes amb La Cobla Maravella i doble concert amb l’Orquestra Maravella, la carretillada i tronada dels Sentcremats i concerts jove amb La Selva Band.

Diumenge 5 serà el torn de l’espectacle Gira Volta Titelles, de “Mongetes 2.0” i del concert de versions de “Los 80 principales”. Tot culminarà amb el dilluns 6 amb concerts de la Principal de la Bisbal i Esther Buqueras i amb Joan Martínez i Pep Pladellorens fent “Les cançons que m’acompanyen”. El Castell de Focs d’Artifici posarà el punt final a la Festa Major de Sentmenat 2021.

Altres propostes

A més de propostes musicals, també s’oferiran exposicions artístiques i històriques sobre la vila de Sentmenat i del SentTapes que s’estarà desenvolupant des del 26 d’agost al 12 de setembre.

Del 4 al 6 de setembre tindrà lloc el taller obert del Taller d’Art de Sentmenat amb exposició de l’alumnat i mostra dels tallers, a partir del 3 hi haurà una exposició sobre aquarel·les en temps de confinament de Josep Maria Cornadó i del 3 al 6 l’exposició “Paisatges” de Leandra Porras.  

Darrera actualització: 16.08.2021 | 09:58