Ja es poden consultar les llistes provisionals del cens electoral per les eleccions municipals i europees

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 00:00

Es podrà fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, amb DNI o el carnet de conduir de l’usuari.

Entre els dies 8 i 15 d'abril, es podrà consultar el cens electoral per a les Eleccions municipals i al Parlament Europeu de 26 de maig per tal de poder formular reclamacions sobre possibles errors, inclusions o exclusions al cens. La consulta es podrà fer directament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament prèvia identificació de l’interessat a través del DNI o el Carnet de conduir. Els electors residents a l’estranger podran consultar-les durant aquest termini als consolats.

Es recomana especialment comprovar les dades del cens a les persones que voten per primer cop i a les que han canviat recentment de domicili i de lloc d’empadronament.

També està disponible a la Seu Electrònica de l’INE un servei de consulta de les dades d’inscripció al cens electoral i de la mesa i direcció del local electoral, prèvia acreditació de la identitat de l’elector amb certificat electrònic reconegut (DNI electrònic, entre d’altres).

Durant aquest període, qualsevol personal pot presentar reclamacions sobre les seves dades censals als ajuntaments, consolats o directament a les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral que seran resoltes i notificades als interessats durant els tres dies següents. Qui no estigui conforme amb la resolució adoptada, pot interposar recurs davant el jutge del contenciós-administratiu en un termini de cinc dies a partir de la seva notificació.

L’OAC està situat a la planta baixa de la Casa de la Vila. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i les tardes de dilluns i dimecres de 16 a 19 hores.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 13:45