Instruccions per sol·licitar la subvenció del Casal d'Estiu i el Casalet de Setembre

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 00:00

Dilluns dia 24 de maig a partir de les 9 hores estarà actiu el tràmit telemàtic per a sol·licitar la subvenció per al Casal d'Estiu i Casalet de Setembre. Amb la voluntat de facilitar la tasca a totes les famílies interessades, tot seguit us informem dels passos a seguir per realitzar el tràmit.

Trobareu l'enllaç a aquest tràmit a la Seu electrònica de la web de l'Ajuntament de Sentmenat clicant aquí. 

Es recomana que feu servir el navegador Chrome.

El tràmit es podrà fer amb una identificació electrònica que pot ser idCAT, DNI electrònic o Cl@ve. En aquest enllaç podreu obtenir la vostra identificació de l'idCAT si no la teniu encara https://idcatmobil.seu.cat/, us recomaneu que visualitzeu el vídeo explicatiu abans de tot.

El tràmit per a la sol·licitud és molt senzill, una vegada us hagueu identificat trobareu la fitxa informativa del tràmit. Per iniciar-lo cal que entreu a la sol·licitud electrònica i que els pares, mares o tutors legals que esteu realitzant la sol·licitud us identifiqueu com a interessats, no representants.

Al formulari que haureu d'omplir ja hi podreu fer constar els infants pels que voleu sol·licitar la subvenció, només cal fer una sol·licitud per família.

Aquest formulari us demanarà les vostres dades i les dels infants, us demanarà si sou socis del CEM o bé esteu empadronats a Sentmenat, requisits per optar a aquesta subvenció i us demanarà si voleu que l'Ajuntament faci l'endossament de la subvenció directament al CEM, és a dir, que faci el pagament de la subvenció directament a l'entitat que organitza l'activitat. Aquest formulari cal guardar-lo i adjuntar-lo per finalitzar el tràmit de sol·licitud de la subvenció.

Per a tots els que tingueu dubtes en aquest procés de tramitació podeu trucar a l'Ajuntament i us donarem suport. Si algú té impossibilitat de fer aquest tràmit des de casa pot demanar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà per a rebre suport. Quan sol·liciteu cita prèvia heu de seleccionar l'opció "Sol·licituds d'ajuts a la ciutadania" i "Sol·licitud subvenció Casal d'Estiu i Casalet de Setembre 2021" i triar dia i hora.

Us recordem que la sol·licitud de la subvenció per a tots aquells que ho vulguin, és el pas previ a la inscripció al Casal d'Estiu que es farà telemàticament també a la web clicant aquí, adjuntant el comprovant de la sol·licitud. 

Les places són limitades i s'aniran acceptant per ordre de rebuda i pagament, malgrat tot la previsió de places que s'ha fet pensem que donarà servei a tots els nens i nenes del municipi.

Darrera actualització: 24.05.2021 | 11:18