Inici de les obres del projecte executiu de reasfaltat de carrers al nucli urbà i urbanitzacions, i addenda complementària 

Divendres, 14 de juny de 2019 a les 00:00

Adjudicada finalment a l’empresa ROGASA CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS S.A.Ul’execució de les obres corresponents al Projecte executiu de reasfaltat de carrers al nucli urbà i urbanitzacions i Addenda complementària, ahir es signava l’acta de replanteig que permet l´inici de les obres. Projecte aprovat l’any 2017 que ha estat objecte de diferents modificacions per la millora de les obres civils als diferents barris. L’inici de les obres està prevista per la darrera setmana de juny  i té una durada aproximada de dos mesos i mig. 

L’objecte d’aquesta actuació és el reasfaltat de carrers i trams de carrers de les urbanitzacions de Pedrasanta, Can Canyameres i Can Vinyals, i els barris del nucli urbà de Can Palau i Can Baixeres.

A més, i per tal de garantir l’accessibilitat dels carrers del nucli urbà, es durà a terme l’adaptació i/o creació de nous guals de vianants i voreres accessibles, amb la senyalització horitzontal i vertical corresponent. Això permetrà l’ús i gaudi d’un espai públic de qualitat, funcional i accessible, alhora que es millorarà la seguretat viària.

L’ordre d’execució dels carrers on s’intervindrà es concretarà durant la setmana vinent. Es comptarà a priori amb dos equips de treball en paral·lel: un dedicat al reasfaltat dels carrers de les urbanitzacions, i l’altre adreçat a l’execució de l’obra civil del nucli urbà, pas previ al reasfaltat posterior d’aquests carrers. 

L’Ajuntament de Sentmenat donarà avís previ mitjançant bustiada als veïns dels àmbits afectats puntualment per les obres a executar.

Darrera actualització: 14.06.2019 | 20:00