Informació sobre la Cavalcada de Reis

Dimecres, 29 de desembre de 2021 a les 00:00

Es faran connexions en directe des de l'Instagram de l'Ajuntament, i a les 17.45 h s'emetrà l'entrega de la clau que obre les portes.

La Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Sentmenat canviarà el recorregut. A les 17.45 h, abans de la sortida de la Cavalcada, s’emetrà en directe l’entrega de la clau que obre totes les portes als Reis Mags de l’Orient. Es podrà seguir en directe pel canal d’Instagram de l’Ajuntament de Sentmenat, i posteriorment també es faran directes durant la cavalcada.

La sortida serà a les 18 hores des de l’Avinguda Can Baixeres, i les carrosses passaran pel carrer Milà i Fontanals, carrer de les Costes de Farigola, carrer Frederic Alfonso, passeig de la Sagrera, carrer de l’Església, plaça de Baix, plaça de Dalt, passatge Ca La Gràcia, passeig Anselm Clavé, avinguda Salvador Espriu, carrer Joaquima Mas, carrer Joanot Martorell, avinguda Salvador Espriu, passeig Anselm Clavé i plaça de la Vila.

A causa de les noves mesures restrictives, la comitiva no farà cap parada durant la cavalcada, ni al pessebre de la Plaça Lluis Companys ni a l’església.

Quan arribin a la plaça de la Vila, Melcior, Gaspar i Baltasar rebran els infants que ho desitgin i recolliran les darreres cartes. Els nens i nenes només podran accedir al recinte de la plaça de la Vila acompanyats d’un sol adult per cada bombolla de convivència. Allà podran fer-se una fotografia amb un rei, sempre respectant la distància física personal de seguretat. Hi haurà un circuit d’accés i sortida per evitar aglomeracions, amb personal de control i l’ús de mascareta serà obligatori. Finalment, hi haurà una cua inclusiva per a nenes i nens amb diversitat funcional.

Fem una crida a la responsabilitat de la ciutadania per tal de complir les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 durant tot el recorregut de la cavalcada i la recepció a la plaça de la Vila.

Darrera actualització: 29.12.2021 | 12:42