Incidència en una paret de l’edifici de l’Escola Can Sorts

Divendres, 25 de maig de 2018 a les 22:45

Un contratemps ha afectat, aquesta tarda, la paret exterior, situada al carrer Joanot Martorell, de l’edifici de l’escola de Can Sorts sense produir cap tipus de desperfecte estructural. Una petita part de la paret ha cedit a causa d’un possible canvi de temperatura, just en un punt feble sense junta de dilatació.

L’estructura de la paret i de l’edifici no s’ha vist afectat segons les inspeccions tècniques realitzades per l’arquitecte del Departament d’Ensenyament i del Cos de Bombers allà present, que han desenvolupat tasques de sanejament de la façana. Afortunadament no s’han hagut de lamentar cap tipus d’afectació.

Un cop s’ha rebut l’avís els serveis municipals i la policia local s’han presenciat al lloc dels fets per netejar la zona i analitzar amb més deteniment els motius del despreniment. A més, l’Ajuntament ha posat en marxa tots els recursos necessaris per restablir la normalitat, i per aquest motiu demà dissabte no es podrà aparcar en tot el carrer Joanot Martorell ja que es realitzaran les actuacions de neteja de la runa caiguda.

Cal destacar que el dilluns hi haurà classe amb normalitat. Aquells que fan ús del servei de guarda podran accedir per la porta de sempre amb total normalitat.

Preguem que disculpeu les molèsties que això us hagi pogut ocasionar.

Darrera actualització: 25.05.2018 | 22:47