Flors i literatura per una nova diada de Sant Jordi

Dimarts, 11 d'abril de 2023 a les 00:00

Descobreix aquí la programació organitzada durant tota la setmana. 

El 23 d’abril és una de les dates més boniques i esperades al calendari català. La diada de Sant Jordi és una jornada especial on, a banda de les tradicionals parades de llibres i roses, també s’organitzen activitats de tota mena per fomentar la lectura i la passió per la cultura. A Sentmenat els actes començaran el 18 d’abril, amb un espectacle de contes. 

La companyia Sensedrama Teatre farà un especial de Sant Jordi i altres rondalles en l’Hora del Conte setmanal. Serà el 18 d’abril, a les 17:30 h, a la biblioteca municipal. Dos dies més tard, el 21 d’abril a la tarda, hi haurà un acte per a menuts i un altre per adults. El primer serà un espectacle musical a càrrec de Milnotes Teatre Musical, que interpretarà la llegenda de Sant Jordi a la plaça de la Vila. I el segon serà una tertúlia literària amb Alfred Bosch sobre la seva novel·la ‘El temple dels pobres’. Serà a les 19 h, a la biblioteca. 

22 d’abril 

La majori d’activitats es concentraran durant el cap de setmana. El dissabte començarà amb l’espectacle de màgia ‘Pota de cabra’, a càrrec del Mag Fèlix, i continuarà amb una entrega de premis dels concursos de punts de llibre, el passaport Gènius i el concurs de relat de ciència-ficció.  

A la tarda, la Biblioteca de Sentmenat organitza una sortida cultural al Teatre Nacional de Catalunya per veure l’obra ‘El temps i els Conway’. És la versió dirigida per Àngel Llàcer de la creació de J. B. Priestley. 

I a la nit, en la revetlla de la diada, hi haurà dues convocatòries a la plaça de la Vila organitzades pel Coro. D’una banda, un sopar de botifarra i porró i, d’altra banda, un ball a càrrec de l’orquestra La Trama. 

23 d’abril 

I arriba la diada. De 10 a 14 hores, la plaça de la Vila s’omplirà de parades de llibres i roses. En paral·lel, l’Associació de Veïns Pedrasanta organitza una xocolatada, amb música i conta-contes, a l’espai social de la mateixa entitat. I a la tarda, la plaça de la Vila acollirà el Ball de Plaça, amb una cercavila de les colles acompanyades dels Gegants de Sentmenat pels carrers del poble i a continuació la Ballada a la plaça amb la Cobla Ciutat de Granollers.

Darrera actualització: 11.04.2023 | 14:31