Finalitzen les actuacions de millora als parcs de Can Palau

Dimarts, 19 de novembre de 2019 a les 00:00

Els parcs de la plaça Joan Font i del C/ Mossèn Cinto Verdaguer ja estan adequats i condicionats.

L'Ajuntament ha completat les millores pel condicionament i l’adequació de més parcs infantils del municipi. Els dos parcs de Can Palau, tant el de la plaça Joan Font com el del C/ Mossèn Cinto Verdaguer ja estan a punt després de les instal·lacions de nous jocs.

En primer lloc, el parc del carrer Mossèn Cinto Verdaguer compta des d'aquests dies amb un multijoc, amb un gronxador, un balancí i també amb un carrusel.

D'altra banda, al parc que hi ha a la plaça de Joan Font, s'hi han instal·lat tres elements cabdals per a conformar un gimnàs urbà: una màquina d’step, una d’oblics i una altra de bicicleta.

L'Ajuntament ha posat un dels seus focus d'atenció en aquestes millores perquè el joc forma part del patrimoni evolutiu de la societat i és fonamental per a la salut dels infants i per millorar les seves habilitats i relacions socials. Tot i així, l’actuació no es limitarà a aquest punts, sinó que es preveu que durant l’any 2020 es portin obres de condicionament i renovació dels les instal·lacions de més parcs infantils del municipi. A més, l’Ajuntament té l’objectiu de portar a terme durant la legislatura un nou parc amb jocs d’aigua adreçat a nens i nenes d’entre 0 i 12 anys que durant els mesos d’estius farà les delícies de tots ells.

Darrera actualització: 19.11.2019 | 13:49