Finalitza l’obra de la Plaça Lluís Companys i es prepara per a la seva inauguració

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 00:00

El passat dimarts 25 de maig, el personal tècnic de l’Ajuntament i l’alcalde van realitzar l’acte de recepció de les obres de la plaça, acompanyats de l’empresa a càrrec de la seva construcció. Tot apunt per la seva inauguració el 5 de juny.

Aquest dimarts a les 11:30 h l’alcalde, Marc Verneda, acompanyat del personal tècnic encarregat de l’obra van ser presents a la recepció del projecte de la Plaça Lluís Companys, on els encarregats de l’empresa adjudicatària van presentar el projecte i van explicar els últims retocs.

L’obra, que va començar a principis de setembre de l’any 2020, ha estat finalitzada dins de termini aquest mes de maig. La nova Plaça Lluís Companys presenta un espai dinàmic i diàfan adaptat per dinamitzar el pas de vianants i de vehicles, però sobretot la vida dins del municipi i el moviment popular i veïnal, a partir d’espais verds, un parc per a infants i diversos una font i bancs on descansar. A més, com no podia ser d’altra forma, s’ha construït un petit altar on seguir la tradició del pessebre que cada any guarneix la plaça.

A l’espera de l’última peça de mobiliari, la Plaça Lluís Companys serà a punt per la seva inauguració el dissabte 5 de juny.

 

Darrera actualització: 26.05.2021 | 13:09

Imatges

PLC 2 PLC 3