Èxit participatiu a la segona edició del Sent-Tapes

Dimecres, 22 de setembre de 2021 a les 00:00

Enguany la Colla d'Amics del Correbars i l'Ajuntament de Sentmenat han tornat a col·laborar en l'organització del Sent-Tapes, un concurs gastronòmic arreu dels establiments de Sentmenat, que ha resultat de nou un èxit de participació. El Cor de Bou, per segon any consecutiu, s’endú el premi a la millor tapa.

Després de dos anys difícils tant per la ciutadania com pels bars i comerços del poble degut a la pandèmia de la COVID19, els organitzadors del Correbars amb la col·laboració de l'Ajuntament, han decidit tornar a realitzar una proposta d’oci adequada a la normativa per aquesta Festa Major 2021. 

Així com en la primera edició del Sent-Tapes, l'establiment Cor de Bou ha resultat el comerç guanyador amb una puntuació de 4,52 sobre 5, seguit a poca distància de La Xicra amb un 4,23 i el Cafè del Coro amb un 4,03.

A més a més, d'entre totes les persones participants que han realitzat el circuit d'establiments complet, s'ha realitzat un sorteig en què s'ha atorgat un tiquet regal de 50 € per gastar a l'establiment guanyador, en aquest cas de nou, al Cor de Bou.

Els amics del Correbars i l'Ajuntament es mostren satisfets per l’èxit de participació i anuncien que l’any vinent organitzaran el Sent-Tapes com una part més de les activitats d'oci que es realitzen al municipi durant la Festa Major, tot esperant que també es pugui realitzar el famós Correbars amb la fi de la pandèmia.

Darrera actualització: 22.09.2021 | 08:54