Èxit participatiu a la recollida d’aliments solidària organitzada per l’Escola Can Sorts

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 00:00

Aquest curs l’alumnat de cinquè de primaria de l’Escola Can Sorts està coneixent i investigant els orígens de les desigualtats socials a partir dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. És per això que han organitzat una campanya solidària per donar a les persones més necessitades, recollint fins a 938 kg d’aliments!

La recollida d’aliments s’ha realitzat del 1 al 5 de febrer, organitzat per l’alumnat de cinquè de primària de l’Escola Can Sorts amb la col·laboració de Creu Roja, aconseguint 938,213 kgs d’aliments bàsics com pasta, arròs, oli, etc. que es donaran a les persones més afectades per la crisi de la COVID-19.

A més, les 4 línies de cinquè (A, B, C i D) van preparar diferents obsequis per donar de record a les persones que realitzessin alguna donació voluntària:

  • La classe de 5è A va realitzar un clauer amb el disseny d’un cor de la nostra Terra i també van dissenyar unes enganxines escrivint frases d’agraïment. 

  • La classe de 5è B va realitzar un recull de frases motivadores embolicades amb unes papallones d’origami i unes piruletes de goma eva.

  • La classe de 5é C va realitzar uns clauers en forma d’emoji amb etiquetes de frases d’agraïment. 

  • La classe de 5è D va realitzar dibuixos d’estil kawai presentats en estructures de papiroflexia. 

Per part de l'equip docent de 5è, la valoració ha estat molt positiva, per la predisposició i la motivació de l'alumnat i per la participació de la ciutadania. L'alumnat ha realitzat grans esforços per preparar aquestes jornades solidàries i ha estat a les diferents portes en les franges horàries d'entrada i sortida dels infants i tant famílies i mestres de l'escola com altres ciutadans han portat aliments. A més, els propis alumnes s'han encarregat de recollir els aliments de les portes, classificar-los i pesar-los.

Darrera actualització: 10.02.2021 | 13:21

Enllaços

Imatges