Èxit participatiu a la primera edició del Sent-Tapes

Dimarts, 22 de setembre de 2020 a les 00:00

Enguany la Colla d'Amics del Correbars i l'Ajuntament de Sentmenat han col·laborat en l'organització del Sent-Tapes, un concurs gastronòmic arreu dels bars i restaurants de Sentmenat, que ha resultat en un èxit de participació. És per això que l'any vinent en tindrem una nova edició.
 

Després d'un any difícil tant per la ciutadania com pels bars i comerços del poble, els organitzadors del Correbars amb la col·laboració de l'Ajuntament van decidir treballar per portar una proposta d'oci al municipi davant l'impossibilitat de celebrar una de les activitats més esperades de la Festa Major, el Correbars, degut a les normes de seguretat per la COVID-19.

Així, es va decidir la creació del primer concurs gastronòmic als voltants de Sentmenat, el Sent-Tapes, on una diversitat de comerços de la restauració hi participarien oferint una beguda i una tapa pel preu de 2,50€. Posteriorment, es repartirien cartonets amb tots els comerços participants i el públic podria puntuar de l'1 al 5 la tapa degustada.
En aquesta primera edició del Sent-Tapes, l'establiment Cor de Bou ha resultat el comerç guanyador amb una puntuació de 4,24 sobre 5, seguit a molt poca distància del Bacchus amb un 4,20 i el Bar Can Vilar amb un 4,16.

A més a més, d'entre totes les persones participants que han realitzat el circuit d'establiments complet, s'ha realitzat un sorteig en què s'ha atorgat un tiquet regal de 50 € per gastar a l'establiment guanyador, en aquest cas a Cor de Bou.

Els amics del Correbars i l'Ajuntament ja han acordat la instauració del Sent-Tapes com una part més de les activitats d'oci que es realitzen al municipi durant la Festa Major i el tornarem a tenir l'any vinent amb algunes millores que seran anunciades a la propera edició.

Darrera actualització: 22.09.2020 | 11:30