Èxit d'assistència al curs de manipulador/a d'aliments organitzat per l'Ajuntament de Sentmenat

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 00:00

Organitzat i finançat per la Regidora de Promoció Econòmica i Comerç, fins a 20 persones treballadores de botigues, bars I restaurants sentmenatencs hi han participat. 

En un context on les mesures de manipulació i conservació dels aliments cobra una importància crucial, la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de Sentmenat va impulsar un curs de manipulador d'aliments de forma totalment gratuïta i oberta per a les persones treballadores d'establiments alimentaris sentmenatencs, com botigues, bars i restaurants.

Amb totes les places convocades esgotades, el curs es va realitzar aquest dilluns i dimarts 20 i 21 de juliol amb una introducció de la Regidoria de comerç i amb dos dies de jornades formatives, on fins a 20 treballadores van poder participar. Davant de l'èxit participatiu i l'alta demanda presentada pels comerços i establiments sentmenatencs, es treballarà per realitzar un altre curs de cara a setembre per a brindar l'oportunitat formativa a altres persones treballadores d'establiments sentmenatencs.

Darrera actualització: 22.07.2020 | 14:23