Estabilitzat l’incendi a la nau de l’empresa Cerabella

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 00:00

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 6.38 h, l’incendi a la nau de l’empresa Cerabella, de fabricació d’espelmes, al polígon de Can Clapers.

Encara no es coneixen les causes i caldrà veure quines afectacions ha provocat a l’estructura.

L’incendi, del qual se n'ha rebut avís a les 00.34 hores, s’ha desenvolupat al pati exterior i també a l’interior de la nau principal, la qual ha cremat totalment. Alhora, han cedit una façana lateral i la coberta del recinte. Cap a les 01.30 h, els efectius dels Bombers han donat per controlat el foc que afectava la part exterior i, així, han pogut concentrar tots els recursos en l’extinció de la nau principal i en tasques defensives per evitar la propagació a les naus adjacents.

Al lloc de l’incendi s'hi han desplaçat 25 dotacions dels Bombers de la Generalitat (17 vehicles d’aigua, un vehicle autoescala i 7 vehicles lleugers i de comandament amb el Grup Operatiu de Suport GROS sanitaritzat).

També hi ha treballat diverses patrulles del cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Sentmenat, que han tallat el pas a la zona i estan fent control d’accessos, i diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.  

Darrera actualització: 18.10.2021 | 09:05