Es realitzen millores a les instal·lacions municipals i a la via pública de Sentmenat

Dimarts, 15 de novembre de 2022 a les 00:00

El govern municipal segueix treballant en l’execució de totes les inversions incloses al pressupost.

El passat 28 d’abril, en Ple Municipal, l’Ajuntament de Sentmenat va aprovar el pressupost presentat per l’equip de govern per al present any. En aquest número us mostrem algunes de les actuacions que s’han realitzat i es realitzaran per millorar la qualitat de vida de tots els habitants. Les actuacions s’han realitzat en instal·lacions municipals com ara el camp de futbol o els centres educatius. El govern municipal segueix treballant en l’execució de totes les inversions incloses al pressupost. Fruit de l’esforç tècnic i polític, aquestes aniran veient la llum els propers mesos. 

 

INVERSIONS QUE JA S’HAN DUT A TERME  

 • Reposició i pavimentació, amb peces de panot, de diversos trams de vorera del carrer Pep Ventura (32.959,47€) 

Inversió reclamada pels veïns de Pedrasanta, degut al mal estat de la vorera del carrer Pep Ventura. Amb aquesta actuació es pretén evitar la caiguda de vianants i el deteriorament dels materials de la via pública. S’han col·locat 290 m2 de panot. 

 • Urbanització d’un nou tram de vorera al carrer Monte Lauro (25.198,54€) 

Aquesta actuació al carrer Monte Lauro de la urbanització de Can Vinyals, ha consistit en la retirada dels blocs New Jersey existents, l’ampliació de la tanca de seguretat per a vehicles a la corba final del carrer i la urbanització d’un nou tram de vorera a la banda esquerra del carrer (pujant) amb un paviment continu de formigó raspat per a evitar relliscades. També s’ha habilitat un pas de vianants accessible que permet el creuament del carrer davant la zona verda. 

 • Arranjament del talús del camp de futbol (23.377,2€) 

S’ha arranjat el talús de la part lateral del camp de futbol. També s’ha fet el retall de terres i la preparació d’assentaments per recolzar la paret de pedra seca. La pedra natural està formada per blocs d’entre 1.000 i 1.500 kg.  

 • Actuacions per l’inici de curs a l’Escola Can Sorts (21.600,25€) 

S’han fet feines de paleta i pintura en el porxo, les reixes i la façana de la Masia per l’inici del nou curs escolar. També s’han instal·lat aixetes als patis, s’han netejat els embornals i s’han dut a terme reparacions de lampisteria als lavabos de la Masia. També s’ha canviat el paviment de les classes de P3. 

 • Col·locació de nous tendals per fer zona d’ombra als patis de l’Escola Can Sorts (10.464,08€) 

S’ha ampliat la zona d’ombra al pati d’educació infantil de l’Escola Can Sorts. A més a més del tendal que ja hi ha i que es va renovar l’any passat, s’han instal·lat 2 tendals de 4,75 m x 6,75 m. 

 • Actuacions per l’inici de curs a l’Escola Bressol Municipal Sentmenuts (15.845,29€) 

S’han reposat alguns paviments, la claraboia, la pintura i s’ha instal·lat un sistema de ventilació a la cambra higiènica. A més, aquesta intervenció ha comptat amb la reparació del tendal de l’Escola Bressol.  

 • Canvi de la marquesina del Pavelló Tèxtil Besòs (11.810,81 €) 

L’antiga marquesina suposava un risc, ja que hi havia perill de caiguda d’alguns materials a causa del seu deteriorament. S’han canviat els materials de la part superior, inferior i frontal i s’han refet de nou amb alumini i un panell sostre de sandwich amb aïllament interior.  

 • Col·locació de finestres tèrmiques al centre d’entitats (8.851,15€) 

S’han col·locat unes noves finestres d’alumini amb vidres de càmera, corredisses i practicables. El mal estat i el deteriorament de les antigues finestres de fusta de la planta baixa del centre d’entitats de la Plaça de la Vila suposava un alt cost energètic pel mal aïllament d’aquestes.  

 

INVERSIONS APROVADES I PENDENTS D’EXECUTAR  

 • Instal·lació de projectors d’elevada potència i eficiència energètica al camp de futbol municipal (31.034,08€) 

S’adquiriran nous projectors d’elevada eficiència energètica, capaços d’oferir els nivells d'il·luminació requerits per poder disputar partits arbitrats. 

 • Construcció d’una pista multiesports a Pedrasanta (28.701,20€) 

Aquesta pista ocuparà una superfície d’uns 336 m² aproximadament. Serà una pista TRAMEX multiespots amb paviment de sorra a l’interior.  

 • Obres de tancat amb barana de plàstic reciclat de la zona al Parc de la Riera (36.166,9€) 

Se substitueix la tanca metàl·lica deteriorada pel pas del temps i que ja ha esgotat el seu temps de vida útil. El nou tancat recorre un total de 245 metres per l’avinguda Salvador Espriu, el carrer Joaquima Mas i el carrer Puig de la Creu.  

Darrera actualització: 15.11.2022 | 09:25

Imatges