Es lliuren els premis del 1r concurs de relats de Ciència Ficció i dels punts de llibre de la Biblioteca

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 00:00

En motiu de l'excepcional diada de Sant Jordi d'estiu, celebrada el 23 de juliol, la Regidoria de Cultura ha fet entrega dels premis del 1r concurs de relats de Ciència Ficció i del 21è concurs de punts de llibre a la biblioteca municipal de Sentmenat.

Ahir, 23 de juliol i amb la celebració d'una Diada de Sant Jordi peculiar, s'ha celebrat a la Biblioteca municipal Frederic Alfonso i Orfila l'entrega de premis del 1r concurs de relats de Ciència Ficció i del 21è concurs de punts de llibre organitzats per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament. 

Loli Serrano ha estat la guanyadora del concurs de relats amb la seva obra "Teoria del Tot", davant d'un jurat format per representants de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sentmenat, del Departament de Llengua Catalana de l'Institut de Sentmenat, de l'equip de la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila i per l'escriptor sentmenatenc Àlex Marín Canals. El concurs, que tot just ha celebrat la seva primera edició, s'ha celebrat per promoure la literatura de ciència ficció, i com no podia ser d'una altra manera, havia de desenvolupar-se a Sentmenat i als seus entorns. De cara a l'any que vinent es seguirà treballant per a fer d'aquest concurs una tradició literària al municipi. 

Relats participants:

Relat guanyador de Loli Serrano Gallego amb "Teoria del tot"

Miquel Vivet Verdaguer amb "El protector del passat"

Antoni Alsina Sánchez amb "Ratpenats"

Anna Zamora Sala amb "Tomàquets"

Arnau Fuertes i Tinoco amb "Teatre a Sentmenat"

Arnau Estadella Cornadó amb "Quan ens acompanyaven els ocells"

Joan Reig Tudela amb "Operació R-5545"
 

Per altra banda, s'ha fet entrega de premis del concurs de punts de llibre, aquest any entorn la temàtica del 20è aniversari de la Biblioteca de Sentmenat, amb uns resultats d'allò més creatius!

Els premis del concurs han estat els següents:

1a categoria Katherine Kane Buselli

2a categoria Liam Rueda Cruz

3a categoria Fiona Riquelme Oña

4a categoria Oriol Garcia Rodríguez 

5a categoria Meritxell De La Torre Rovira

Punts de llibre guanyadors

 

Darrera actualització: 24.07.2020 | 12:16

Imatges

punt punts