Es firma un conveni de col·laboració amb l’Associació Centro Cultural Casa Andalucía

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 00:00

Avui s'ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Centro Cultural Casa de Andalucía amb l’objectiu de promoure la cultura andalusa al municipi durant l’any 2020.

A l’acte de la signatura del conveni ha assistit per una part, Marc Verneda Urbano, alcalde de Sentmenat i de l’altra, el Sr. Miguel Roldan Aguilar,  president de l’associació Centro Cultural Casa de Andalucía en Sentmenat.

L’Ajuntament a través de la Regidoria de Cultura subvencionarà a l’associació Centro Cultural Casa de Andalucía en Sentmenat amb un import de 1.500 euros, per col·laborar en la realització de les activitats que l'entitat hagi realitzat o tingui previst realitzar durant aquest any.

L'associació Centro Cultural Casa de Andalucía és una entitat registrada que té com a finalitat la defensa de la identitat històrica cultura i social d’Andalusia i la conscienciació del poble immigrant andalús a Catalunya, organitzant conferència, exposicions, seminaris, concerts, presentacions de llibres i altres actes socioculturals que es considerin necessaris.

Darrera actualització: 19.10.2020 | 10:57