Es convoquen subvencions pels menjadors escolars

Dimecres, 31 de maig de 2023 a les 00:00

Es poden sol·licitar fins al 16 de juny i podrien suposar entre el 70 i el 100% del cost.

L'Ajuntament de Sentmenat ha publicat l'anunci de la concessió de subvencions per menjadors escolars per al curs 2023 - 2024. Els podran demanar les famílies amb alumnat d'ensenyament obligatori i d'educació infantil escolaritzat a centres educatius públics del Vallès Occidental. L'ajut atorgat pot suposar entre el 70 i el 100% del cost del menjador.

Els requisits de la convocatòria indiquen que els infants han d'estar matriculats en el moment de sol·licitar l'ajut, no han de gaudir de servei de menjador gratuït en els seus centres i no poden estar en situació d'acolliment residencial en un CRAE. En canvi, podran participar en la convocatòria els infants que estiguin en acolliment en família extensa aliena.

La sol·licitud es pot presentar abans del 16 de juny (inclòs) a la seu electrònica de l'Ajuntament (enllaç a la columna dreta) o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb cita prèvia. Serveis Socials farà una avaluació dels casos de risc social i risc social greu segons les recomanacions del Departament d'Educació. En relació amb la valoració, es determinarà l'import a atorgar.

Pel que fa a la resta de condicions, podeu consultar les bases en la columna dreta de la notícia.

Darrera actualització: 31.05.2023 | 09:38