Els sentmenatencs Joan Tejedor i Javi Tajes, guanyadors del premi Ondas 2021 pel millor programa de ràdio de proximitat

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 14:00

Dos sentmenatencs han resultat guanyadors del Premi Ondas 2021 pel millor programa de ràdio de proximitat, Què t’hi Jugues!, l’espai d’esports de SER Catalunya dirigit per Sique Rodríguez. Joan Tejedor és part de l’equip d’esports que nodreix de contingut el programa amb notícies, entrevistes i històries des dels llocs on viatja el Barça. És també l’encarregat de liderar les retransmissions del Barça en català com a narrador. Javi Tajes (Tio Faja) forma part de l’equip de col·laboradors, sent un dels més carismàtics i més estimats per l’audiència pel seu sentit de l’humor crític, directe i mordaç.

Els dos pilars fonamentals del programa són, d’una banda; el periodisme d’investigació, de destapar notícies, d’aconseguir parlar amb protagonistes rellevants i explicar bones històries; i de l’altra, l’entreteniment i l’humor amb un tarannà descarat i disbauxat.

En paraules del jurat, se’ls atorga el Premi Ondas "per conjugar periodisme esportiu d'investigació i entreteniment en un format nou, i en un horari poc habitual" (Què t'hi jugues! s'emet de dilluns a divendres, de 12:00 a 14:00 hores).

 

Els Premis Ondas

Amb una trajectòria de 68 edicions celebrades anualment des de la seva fundació el 1954, els Premis Ondas mantenen l'objectiu de reconèixer i impulsar les produccions radiofòniques, musicals i televisives que, tant a nivell nacional com internacional i en tots els seus gèneres i formats, aportin elements innovadors i milloreu l'experiència de l'audiència.

Aquests guardons són un observatori privilegiat del talent del sector audiovisual espanyol i internacional. En aquesta edició, han estat presentades més de 550 candidatures procedents de 17 països de tot el món.

Els jurats nacionals i internacionals, constituïts per 25 professionals de ràdio, televisió, publicitat i música, han estat els encarregats d'escollir els guanyadors d'aquest any, que han rebut un total de 21 premis.

Darrera actualització: 17.11.2021 | 14:29

Imatges

ondas ondas2