Els infants del municipi gaudiran un any més del projecte “Aprendre a nedar"

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 00:00

El projecte ha recollit 74 peticions d'infants en la primera convocatòria i el 25 d'octubre es presentarà una segona convocatòria.

Impulsat des de la regidoria d'Educació, l'Aprendre a nedar és un projecte subvencionat que té com a finalitat assegurar l'aprenentatge dels infants d'aquest servei, així com assegurar-se que totes les famílies tenen accés al servei independentment del seu nivell socioeconòmic.

Aprendre a nedar és un projecte d'ensenyament dels infants sobre tècnica de natació com a servei fonamental i d'interès públic per a tota la ciutadania. Així mateix, des de la regidoria d'Educació s'ha presentat la convocatòria de subvencions al servei i que serà oberta a tots els infants de P5 (nascuts l’any 2016) empadronats a Sentmenat o matriculats a una escola del municipi i que duguin a terme tal activitat de natació a l’Ègora Sentmenat. Tant en horari lectiu com en l’extraescolar.

A la primera convocatòria, fins a 74 infants han presentat la sol·licitud de subvenció i s’ha previst una segona convocatòria que serà presentada el 25 d'octubre per aquelles noves incorporacions que es puguin realitzar al llarg del curs.

Gràcies a la subvenció aportada des de l'Ajuntament de Sentmenat, les famílies que gaudeixin del servei de l'Aprendre a nedar hauran d'abonar l'import de 10 euros trimestrals per usuari.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 11:38