Els busos de Sagalés, integrats a la T-Mobilitat

Dimecres, 15 de març de 2023 a les 00:00

Es pot fer un nou compte i consultar informació a Caldes. 

La taquilla de l’estació de Caldes funciona des del març com a punt d’informació ciutadana sobre la T-Mobilitat, el nou sistema de bitllets i validacions del transport públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que funciona amb tecnologia contactless. Com a part dels serveis regulars que operen al territori, l’empresa d’autobusos Sagalés, s’ha adherit a la iniciativa i ja compta amb màquines de validació en els seus vehicles. 

En l’oficina d’atenció de Caldes es pot fer l’alta com a persona usuària de la T-Mobilitat, adquirir la targeta reutilitzable, fer càrregues i recàrregues i consultar informació. Amb el nou suport, no és necessari comprar tiquets en paper a les màquines o taquilles, sinó que es pot aconseguir l’abonament a través de l’aplicació mòbil o a la màquina. D’aquesta manera, el bitllet queda integrat en la targeta de plàstic reutilitzable o en el dispositiu mòbil de cada persona i el passatger o passatgera només ha de passar la targeta o telèfon per la màquina perquè el viatge quedi registrat en el compte personal. 

Informadors a l’estació de Caldes 

L’Autoritat de Transport Metropolitans estarà present a l’estació de Caldes a través de personal informador entre els dies 13 i 17 de març, de 8 del matí a 7 de la tarda, amb l’objectiu d’ajudar en la tramitació de la T-Mobilitat i resoldre dubtes. 

Per a més informació, també es pot consultar el web de la T-Mobilitat.

Darrera actualització: 15.03.2023 | 17:24