El Taller de Cosir obre les seves portes

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 00:00

El proper diumenge 2 d'octubre hi haurà una jornada de Portes Obertes del Taller de Cosir. Des de les 11 del matí fins a les 2 del migdia es podrà visitar el nou local del Passatge Escoles, conèixer l'equip de professors i rebre informació sobre els cursos. A més, hi haurà una edició especial de la Fira de Segona mà i bescanvi i l'actuació del grup "Shake & Lau" a les 12 h a la plaça de la Vila. 

El Taller de Cosir és una activitat que duu a terme l'Associació de Veïns de Sentmenat amb la col·laboració de l'Ajuntament, que ha adaptat i equipat el local municipal del Passatge Escoles per dur-hi a terme el Taller de Cosir. 

És una activitat oberta a tothom, des dels més petits fins als més grans i no importa el nivell de coneixements. L’objectiu és aprendre a cosir o millorar la tècnica, compartir i passar una estona agradable entre fils i agulles. 

Les classes del nou curs començaran el proper 3 d'octubre i els horaris són de dilluns a divendres de 17 a 19 h i també els dilluns i dimarts de 9.30 a 11.30 h, en grups reduïts. Per més informació i inscripcions es pot contactar amb l'Associació de Veïns de Sentmenat o directament al Taller de Cosir. 

Al nou local també s'hi podrà trobar una mostra del fons de la Biblioteca de Sentmenat amb revistes i llibres sobre costura i moda.

Darrera actualització: 11.10.2022 | 11:43