El Taller d'Art surt al carrer

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 00:00

Del 4 al 15 de setembre es podrà gaudir de la mostra "Art al carrer, t'apropem el taller" en aparadors de 30 comerços locals.

Cada any, per Festa Major, el Taller d'Art organitza una exposició amb els treballs dels alumnes de les diferents disciplines artístiques, dibuix i pintura, restauració, ceràmica i arts decoratives i fotografia. Aquesta és una manera de mostrar a tots els veïns del poble el que es fa al taller i la vessant més creativa de la gent que hi participa. Enguany, donades les circumstàncies actuals, aquesta exposició no s'ha pogut fer en el format habitual, però el Taller d'Art ha volgut ser present durant aquests dies per apropar a tothom l'art.

Des del 4 i fins al 15 de setembre podrem gaudir de la mostra "Art al carrer, t'apropem el taller", en la que les obres estan exposades en els aparadors dels comerços locals. Són un total de 33 participants dels grups d'adults i joves més els grups infantils que exposen les seves obres a 30 establiments. Una manera de gaudir de l'art tot passejant.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Sentmenat amb el Taller d'Art.

Darrera actualització: 07.09.2020 | 12:34

Imatges

El Taller d'Art surt al carrer