El proper 31 d’octubre se celebrarà la cursa solidària MTB PER ELLS, per la Fundació PKU

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 00:00

Amb la col·laboració dels ajuntaments de Sentmenat, Caldes de Montbui i Palau-Solità i Plegamans, se celebrarà la primera edició de la cursa MTB PER ELLS amb l’objectiu de recaptar fons per la Fundació PKU i Altres Trastorns Metabòlics i Hereditaris

 

El dia 31 d’octubre se celebra la cursa solidària MTB PER ELLS, PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS, que organitza la Fundació PKU i Altres Trastorns Metabòlics Hereditaris conjuntament amb els ajuntaments de Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui i Sentmenat.

 Aquesta primera edició està dedicada íntegrament a recaptar fons per poder continuar amb el desenvolupament d'un biosensor que permetrà, a les persones amb PKU (Phenylketonuria) i altres trastorns metabòlics hereditaris, mesurar i controlar diàriament els seus nivells de proteïnes i aminoàcids, responsables d'aquests trastorns, i millorar així la seva qualitat de vida.

 Ja es poden fer les inscripcions per a la cursa de MTB en les seves 4 categories, en aquest enllaç: MTB PER ELLS inscripcions. A més, s’ha habilitat una Fila 0 per fer donacions en cas que no es pugui participar i es vulgui col·laborar: Fila 0

La sortida de la cursa serà des del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor a Palau Solità i Plegamans, i es farà de manera esglaonada depenent de la categoria.

 Categories i horari de sortida

15Km a les 10:30h.

25km a les 9:30h.

35km a les 8:30h.

35km ebikes a les 8:00h.

 

Recollida de dorsals

A la Pista coberta, Passeig de la Carrerada, 55,

Dijous 28/10/21 i Divendres 29/10/21 de 19.00 h 21.00 h.

Dissabte 30 de 10.00 a 12.00 h.

Diumenge 31/10/21 de 6.30 a 8.00 h.

 

Cada participant haurà de presentar el comprovant d'inscripció o el DNI per al seu registre. Després se li farà lliurament del dorsal, brides per a col·locar-ho en la bicicleta i un kit de benvinguda.

 

Premis i sortejos

Es lliuraran premis en totes les categories als següents llocs classificatoris:

 1r, 2n i 3r classificat en cada categoria.

 1r i 2n classificat local.

 

Una vegada finalitzades totes les curses es realitzarà un sorteig de premis sorpresa entre tots els números dels dorsals participants.

 La PKU és un trastorn metabòlic que apareix quan el cos no metabolitza adequadament un aminoàcid, la fenilalanina, per dèficit o absència d'un enzim anomenat fenilalanina hidroxilasa. A conseqüència d'aquesta disfunció, la fenilalanina s'acumula en l'organisme i resulta tòxica per al sistema nerviós central, ocasionant danys cerebrals.

 Més informació a:

MTBPERELLS

https://fundacionpkuotm.org/pku/

Darrera actualització: 20.09.2021 | 16:03