El Parc de l'Aigua, inaugurat!

Dilluns, 2 d'agost de 2021 a les 00:00

Avui 2 d'agost, al migdia, s'ha inaugurat el nou espai que reconverteix la Plaça 1 d'Octubre en un espai lúdic pels més petits, però també pels adults.

Sentmenat ha inaugurat aquest migdia el Parc de l'Aigua, el nou espai de la Plaça 1 d'Octubre. Aquest nou punt de trobada permetrà a petits i grans gaudir d'una estona lúdica i gràcies a la instal·lació d'un conjunt de jocs d'aigua obert a tothom i d'accés totalment lliure.

Quin serà l'horari de funcionament?

L'horari programat pel funcionament del Parc de l'Aigua és el següent:

  • De dilluns a divendres: de 10.30 a 14 h i de 15 a 21 h*
  • Dissabtes i diumenges: de 10.30 a 14 h i de 15 a 22 h*

*Cada dia, els llums LEDS de colors funcionaran de 20 a 22 h.

Com és el Parc de l'Aigua?

El parc s’ha dissenyat amb jocs específics per a cada rang d’edat, i es dividirà en tres zones destinades a franges de públic diferent:

  • Zona nens petits

Hi ha jocs de textures d’aigua suaus, amb jocs fàcils de manipular pels petits i, en cap cas, existeixen elements en aquesta zona en els quals l’aigua cau sobre el cap dels més petits.

  • Zona familiar

És una zona interactiva on la família al complert pot interactuar amb els elements i rajos d’aigua del parc. Es tracta d'una zona molt activa en la qual es participa del joc lliure i la manipulació.

  • Zona joves

Està dirigida als nens més grans i més atrevits. Aquest espai compta amb rajos amb major quantitat d’aigua, amb zones de competició, amb efectes visuals i atractius de l’aigua.

 

Darrera actualització: 02.08.2021 | 16:38

Imatges

El Parc de l'Aigua, inaugurat!