El Parc de la Riera es tenyirà de lila amb motiu del 25N

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00

Organitzat per la Regidoria d'Igualtat i presentat per Plataforma de Comunicació, el 25 de novembre s'organitzaran diverses activitats feministes en honor de les víctimes de violència masclista i en denúncia de les diverses formes de violència i microviolència que es pateixen dia a dia.

La Carpa Lila estarà ubicada al Parc de la Riera la tarda del 25 de novembre, de 16:30 h a 19:30 h amb la presentació de dues activitats: una flor per elles i a mi també.

Una flor per elles: L'objectiu d'aquesta activitat és retre homenatge a totes les dones víctimes de violència masclista mitjançant la creació d'un mural ple de flors liles. Amb aquesta acció sensibilitzem i conscienciem sobre la xacra de la violència masclista d'una manera molt visual.

A mi també: L'objectiu d'aquest taller és denunciar les situacions de masclisme que pateixen les dones, de manera molt més habitual del que podríem pensar. Per això, col·locarem en un lloc ben visible un plafó amb diferents situacions de masclisme i demanarem a les dones que vinguin al Punt Lila que posin gomets vermells en aquelles situacions que han patit i gomets grocs en aquelles situacions que han patit amigues o conegudes. Al final del taller, tindrem una mostra molt visual del masclisme que vivim.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 15:19