El nou equip de govern municipal es reuneix amb Sentmenat Empresarial

Dimecres, 19 de juliol de 2023 a les 09:00

El nou equip de govern municipal es reuneix amb Sentmenat Empresarial per millorar la comunicació i impulsar l'activitat empresarial

El dimecres, dia 12 de juliol de 2023, s'ha celebrat una reunió a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sentmenat, amb la participació de l'alcaldessa, Montserrat Rueda, i Núria Colomé, primera tinenta d'alcaldessa delegada en atribucions en matèria d'empresa, comerç i ocupació, així com el president de Sentmenat Empresarial Jaume Bofill i diversos membres de la junta directiva de Sentmenat Empresarial.

Durant la reunió, l’alcaldessa ha expressat el seu interès en millorar la comunicació entre l’Ajuntament i el conjunt de les empreses locals, així com amb la junta de Sentmenat Empresarial. En aquest sentit, Montserrat Rueda ha manifestat la seva intenció de visitar personalment les empreses de Sentmenat amb l’objectiu de conèixer de primera mà les seves necessitats i preocupacions.

Al llarg d'aquesta trobada, s’ha acordat la renovació del conveni de col·laboració amb Sentmenat empresarial amb l’objectiu de seguir impulsant el suport de l’Ajuntament al teixit empresarial. En aquest sentit, s’ha arribat al compromís de desenvolupar un pla de treball conjunt amb reunions bimensuals per abordar les diverses situacions que afecten al bon funcionalment de les empreses, en aspectes variats com les millores que necessiten els polígons, la mobilitat a la nostra vila o l’ocupació i el desenvolupament local.

Darrera actualització: 19.07.2023 | 09:12

Imatges