El Let’s Clean Up de Sentmenat recull un total de 107,9 kgs de residus

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 00:00

El passat diumenge 8 de maig Sentmenat es va sumar a una nova campanya de recollida de residus “Let’s Clean Up Europe”. Enguany va ser pels entorns de la riera de Sentmenat i en el marc de la Setmana Europea de Residus. En total es van recollir 107,9 kg de residus entre 14 persones participants.

Pel que fa als diferents tipus de residus recollits van ser 14 kg de plàstics i envasos, 0,5 kg de paper i cartró, 47,5 kg de vidre i 24,6 kg de resta o rebuig i 21,3 kg de residus voluminosos.  

La jornada va començar a les 9.30 h del matí a la plaça Mestre Josep Duran (Parc de la Riera) i en finalitzar les persones participants van poder gaudir d’un refrigeri i visitar l’exposició del projecte de recuperació de la Riera de Sentmenat, a càrrec de la Sílvia Mas, a més d’uns tallers pels més petits amb materials reciclats.

El "Le'ts Clean up Europe" és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Des de l’Ajuntament de Sentmenat volem agrair a totes les persones que s’hi van acostar i van ajudar a tenir un poble més net! Moltes gràcies!

Darrera actualització: 13.05.2022 | 13:37

Imatges