El Delegat del Govern Juli Fernádez visita Sentmenat

Dimarts, 16 de juliol de 2019 a les 00:00

L’alcalde de Sentmenat, Marc Verneda i l’equip de govern es van reunir amb el delegat per plantejar-li alguns dels futurs reptes de la vila. 

Aquest passat dimecres 10 de juliol Sentmenat va rebre la visita institucional del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández. L’equip de govern de Sentmenat es va reunir amb el delegat del Govern, en el marc d’una sèrie de visites que ha fet Juli Fernández per conèixer els nous governs de la comarca.
Durant la trobada es van intercanviar impressions sobre temes cabdals de la vila, en els quals les dues institucions hi poden col·laborar. Des de l’equip de govern es valora positivament aquesta reunió, en la qual s’han intercanviat plantejaments de diversos temes, com ara establir les prioritats en matèria d’ensenyament amb la creació del nou centre educatiu i de mobilitat, amb la construcció de la variant sud.

El delegat, Juli Fernández, va recollir les necessitats del municipi i va comprometre’s amb una ràpida resposta a les demandes. Durant la seva visita, Juli Fernández va signar en el llibre d’honor de la vila.

Al finalitzar la reunió es va fer una visita d’obra a l’antic Centre d’Entitats, futur equipament municipal.

 

Darrera actualització: 16.07.2019 | 09:49